FOTO |Adrian Mutu a fost operat la Spitalul Floreasca. Vezi postarea clubului

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a fost operat, sâmbătă, la Spitalul de Urgență Floreasca, din Capitală, după ce de dimineață a fost diagnosticat cu apendicită la Spitalul din Târgu Jiu.

Reprezentanții clubului de fotbal Rapid au postat pe pagina de Facebook informații despre starea de sănătate a antrenorului Adrian Mutu.

„Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulțumim domnului doctor Constantin Oprescu și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare ușoară și te așteptăm cât mai rapid alături de noi”, a transmis echipa FC Rapid.

Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a ajuns de urgență sâmbătă la Spitalul din Târgu Jiu, înaintea meciului pe care echipa sa îl are de disputat cu FCU Craiova. Medicii gorjeni nu au considerat că este nevoie de internare, însă Mutu a plecat către Capitală.

Meciul dintre FCU Craiova și Rapid București are loc sâmbătă, de la ora 21.30.

(sursa: Mediafax)