CFR Cluj învinsă acasă de turcii de la Sivasspor în grupele Conference League

Campioana României, CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de turcii de la Sivasspor, scor 0-1, în cea de a doua etapă a fazei grupelor Conference League. Turcii au marcat din lovitură de pedeapsă în prima repriză.

CFR Cluj a avut prima mare ocazie după un sfert de oră. Rangelo Janga l-a învins pe portarul advers, însă mingea a fost respinsă de pe linia porții de un fundaș al oaspeților.

Cluj Live

În minutul 28, Ciprian Deac l-a faultat în careu pe Allard Lindhout, iar Max Gradel a transformat lovitura de pedeapsă pentru Sivasspor.

Înainte de pauză, CFR a solicitat un penalty, pentru un henț în careu, al lui Goutas, dar arbitrul a considerat că solicitarea nu e justificată.

Ardelenii au dominat teritorial repriza secundă, fără însă a bifa vreo fază cu adevărat periculoasă până în minutul 81, când Cephas Malele a primit o pasă la marginea careului, de unde a șutat, balonul trecând cu câţiva centimetri pe lângă bara din partea dreaptă.

Același Malele a mai avut un șut pe poartă, în minutul 88, însă prea slab pentru a-l învinge pe portarul turcilor.

Yuri a mai irosit o șansă, șutând mult peste poartă din situație bună, în minutul 90.

Cele 6 minute suplimentare de joc dictate de arbitru nu au mai adus nimic interesant la poarta oapseților, care au luat toate cele 3 puncte din Gruia.

Cu un singur punct din două meciuri, CFR Cluj ocupă locul 3 în grupă, pe prima poziție fiind Slavia Praga, care a învins cu emoții, cu 3-2, pe FC Ballkani.

Etapa viitoare CFR joacă în deplasare cu Slavia Praga, pe 6 octombrie.

(sursa: Mediafax)