Eugenie Bouchard a ajuns miercuri la Cluj. Ea va participa la Transylvania Open WTA250

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard a ajuns miercuri seara la Cluj, unde va participa la Transylvania Open WTA250, care începe sâmbătă.

Jucătoarea Eugenie Bouchard a aterizat miercuri seara la Cluj-Napoca.

„Hei, România. Sunt extrem de încântată să accept un wild card pentru un turneu la care nu am participat până acum. Este foarte interesant pentru mine să vizitez locuri noi”, a spus jucătoarea într-un mesaj transmis pe Twitter.

Eugenie Bouchard (locul 511 WTA, 28 de ani) intră pe tabloul principal al Transylvania Open WTA250. Celebra jucătoare din Canada, fostă finalistă la Wimbledon în 2014, va participa pentru prima dată la un turneu WTA organizat în România.

„Ne bucură mult prezența lui Eugenie Bouchard la Transylvania Open. Ea este o atracție la orice turneu participă. Genie trebuia să aibă un wild card pe tabloul de calificări, dar am decis să schimbăm și să îi oferim unul pe tabloul principal pentru a oferi șansa unei jucătoare românce de a juca în calificări. Wild card-ul va merge către jucătoarea nostră din Cluj cu performanțe foarte bune la cei 16 ani pe care îi are: Briana Szabo”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA250.

Turneul de tenis Transylvania Open care va avea loc în 8-16 octombrie în BT Arena, Cluj-Napoca. Anul acesta, 32 de jucătoare vor concura la simplu și 16 echipe la dublu. În joc vor fi puse 280 de puncte WTA și premii în valoare de 251.750 de dolari.

(sursa: Mediafax)