Autoritatea Teritorialã pentru Ordine Publicã Cluj se implicã, din nou, în combaterea crizei de sânge de la nivel județean!

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Cluj prin membrii săi- Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu”, Poliția Locală Cluj-Napoca și Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Alexandru Vaida Voevod”- în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Cluj, inițiază o campanie de donare de sânge la care vor participa reprezentanți ai instituțiilor publice și ai instituțiilor care asigură ordinea și siguranța publică.

Maria Forna: “În calitate de președinte al ATOP, fac un apel la clujenii care au o stare de sănătate bună, să ni se alăture ???, ?? ?????????, ?̂?????̂?? ?? ??? ??:??, ?? ??????? ???????? ?? ?????????? ????????̆ ????, ?????? ?????? ??????? ??̆??????, ??. ??, ????-?????? iar împreună să aducem o speranță bolnavilor care au nevoie de sânge.”

Această acțiune de donare de sânge este a doua acțiune organizată în acest an de ATOP Cluj, prima având loc în 14 iunie, de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, ocazie cu care peste 200 de persoane au donat sânge, contribuind astfel la salvarea de vieți omenești.

??̂????? ????????̆ ????̦?!