Șoc la Poliția Dej. Un ofițer s-a împușcat în cap chiar în fața colegilor săi

Incident a vut loc în aceasta dimineata la Politia Dej. Ofițerul tocmai intrase în tura iar imediat după ce și-a preluat arma s-a împușcat în cap. Întreaga scenă s-a petrecut sub privirea colegului său pe care urma să il schimbe.

La scurt a ajuns o ambulanță care l-a preluat pe barbat în stare gravă și l-a transportat la Spitalul Municipal Dej.

Politistul are aproximativ 40 de ani și înainte de a fi transferat la Politia Dej, a lucrat la mai multe sectii rurale. Conform unor surse, în urma cu cateva luni ar fi fost cercetat disciplinar de fostul comandant, Marton Elek, saltat de DNA pentru modul in care se comporta cu subalternii, scrie dejeanul.ro

UPDATE:

La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare.

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

În acest caz, s-a format o echipă operativă de polițiști specialiști, care desfășoară activități de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care s-a produs evenimentul.