Neagoe, îngrijorat în privința unui jucător după amicalul ”U” Cluj – Hermannstadt: ”A acuzat o durere la umăr, sper să nu fie ceva grav”

Universitatea Cluj a învins-o astăzi cu 2-1 pe Hermannstadt, într-un amical desfășurat pe Cluj Arena. Oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 2, prin Matko Babic. Însă, elevii lui Eugen Neagoe și-au revenit în cea de-a doua repriză. Ioan Filip a punctat pentru 1-1, în minutul 60, iar Denis Ispas a înscris golul victoriei, în minutul 84.

Succesul cu formația sibiană a venit la aproape două luni după cel obținut în campionat, când studenții s-au duelat cu Hermannstadt tot pe Cluj Arena. Scorul din acea partidă a fost 1-0, în urma unui gol marcat de Marius Briceag. Revenind la amicalul de astăzi, tehnicianul Universității le-a atras atenția jucătorilor să fie mult mai atenți în apărare.

”AM PRIMIT UN GOL NEPERMIS DE UȘOR. NU AVEM VOIE SĂ FACEM ASEMENEA GREȘELI”

”Băieții au făcut un antrenament bun. A fost un antrenament reușit până la urmă. Am întâlnit o echipă valoroasă. Am greșit în primele minute, la acel gol (marcat de oaspeți – n. red.). În prima pătrundere a lor în careul nostru am primit un gol nepermis de ușor. Le-am și spus băieților la pauză, că nu avem voie să facem asemenea greșeli. Dar, până la urmă am terminat cu bine acest joc. E bine și când ai jocuri de pregătire să nu pierzi”, a declarat antrenorul lui ”U” Cluj, Eugen Neagoe, într-un interviu publicat pe canalul de facebook al clubului.

”PIȚIAN A ACUZAT O DURERE LA UMĂR, SPER SĂ NU FIE CEVA GRAV”

Dacă rezultatul a ridicat moralul echipei înaintea reluării meciurilor din Superligă, Eugen Neagoe își face griji în schimb pentru anumiți jucători. Unul dintre ei este Andrei Pițian, care a făcut parte din formula de start la duelul cu Hermannstadt. Pe de altă parte, Ely Fernandes a revenit în primul 11 după o perioadă în care a lipsit din cauza unei accidentări.

”Din păcate pentru noi, avem o problemă cu Pițian. A ieșit, a acuzat o durere la umăr, sper să nu fie ceva la claviculă, să nu fie ceva serios. Asta este cel mai important. Le-am cerut jucătorilor să fie concentrați, să nu avem probleme medicale după acest joc. Și așa avem ceva probleme cu Chipciu, Romario, care a fost și plecat în Brazilia, pentru că a avut ceva probleme cu actele și trebuia să ajungă în Brazilia să-și rezolve acea problemă. Avem o problemă cu (portarul – n. red.) Iliev, care, în urmă cu două zile, a făcut o entorsă la antrenament. Sper să revină și el cât mai rapid. Nu îmi doream să mai avem probleme. Din păcate, s-a ivit și această problemă cu Pițian. Sper să nu fie ceva grav”, a subliniat Neagoe.

Echipa de start a Universității în amicalul cu Hermannstadt / Foto: Facebook / FC Universitatea Cluj

A doua repriză a fost începută de ”Șepcile Roșii” în formula Gorcea – Vlădoiu, Ispas, Ilie, Briceag – Filip, Purece, Remacle – Haită, Thiam, Fulop. Din minutul 60 au mai jucat Păun, Nowak, Mitrea, Romeo și Hofman.

Dacă v-a plăcut materialul, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Cluj Live și la canalul de youtube Cluj Live pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.