Arestarea lui Bădălău nu ar fi una întâmplătoare. Gelu Visan : ” Vineeee Koveeeeeeesi!!!! Arestările de Duminică Seara! Nu a fost nici un flagrant!”

Preluare Facebook Gelu Visan

In pregătirea desantului Laurei Codruței Kovesi în România, au reînceput arestările de Dumincă Seara!

Trebuie reînviată Corupția și bineînțeles Lupta Anticorupție în România!

Nicolae Bădălău a fost SĂLTAT duminică seara, dus la DNA și reținut! Bineînțeles că DNA a dat pe surse site-urilor de casă ale Laurei Codruța Kovesi știrea! Inițial au lăsat să se înțeleagă că ar fi fost un flagrant, nearătând nici o dovadă în acest sens.

De fapt, așa cum am afirmat la ora 19:00 la Rtv, nu a fost nici un flagrant, ci pur și simplu a fost o

Arestare de Duminică Seara, mediatizată și aruncată pe piață. Bineînțeles că au ei ceva pe acolo, cum i-ar fi dat nu știu cine alimente gratuite (!?) la restaurant pentru un eveniment (poate PSD), motiv ca să-l sălte duminică seara!

De ce nu l-au chemat la DNA în cursul săptămânii, unde să-i fie aduse la cunoștință acuzațiile și eventual să fie o propunere de reținere, și asta fără spectacol?

Pentru că fix asta se urmărește:

Spectacolul cătușelor, care să justifice afirmația că România este o țară coruptă și va trebui să (re)vină Laura Codruța Kovesi să o salveze!

E drept că și cetățenilor României le place cu politicienii la pușcărie, toți dacă se poate:

“-Lasă că toți e hoți, a furat ei ceva!

-Ce? Bădălău cum și-a făcut averea?

– Și fiu-său ăla de unde are bani s-o țină pe Bianca Drăgușanu?

-Din muncă cinstită? Nuuuuuu

-Din hoție! Gata! La Pușcăriiiiieeee!!!!!”

Mai contează justiția?

Nicidecum! Doar că l-am considerat vinovat! La pușcărie!

Acum ceva timp scriam că aventurile fiului lui Nae Bădălău îl vor costa libertatea, pentru că se mirosea de la o poștă “ridicarea” numelui pentru a fi un trofeu demn de LCK și DNA! Am scris o postare și am anunțat public la Rtv că Nae Bădălău deja și-a desenat pe piept o țintă.

Las’ că nici cu el nu mi-e Rușine: Nae Bădălău și copiii săi au strâns o avere uriașă. Din vechea gardă a PSD, Nae Bădălău nu a putut fi găsit cu nimic, sau a avut un spate prea tare, care acum i-a dispărut. Cert este că ținta s-a mărit încontinuu.

Acum doar a fost executat!

Duminică seara, la oră de maximă audiență!

Singura diferență este că LCK nu l-a așteptat în sediul DNA ca să-și savureze victoria, ci a coordonat arestarea de departe!

E vinovat Nae Bădălău?

Nici nu mai contează, în fața opiniei publice este mai mult decât vinovat. “Modelul de politician corupt”

Cine va urma?

Vă las pe dumneavoastră să faceți pronosticuri.

Eu doar vă spun că un oarecare domn care a început să se viseze premier, președinte, etc., are mari probleme cu certificatul de revoluționar despre care se spune că și l-a luat în “falș!”

Vorba unui amic, pe care îl rog să mă ierte că-i folosesc titlul, dar mi se pare Genial:

Vin Alegerileeeee!!!!!!

Vine Kovesiiiiiiii!!!!!!!