Neagoe nu iartă pe nimeni: „Ne-am prezentat rușinos cu Petrolul! Chiar am fost penibili! Nici dacă veneam de la cârciumă nu aveam cum să facem asemenea prostii!”

0
780

Universitatea Cluj a ajuns la trei etape consecutive fără victorie în campionat. Formația ardeleană a fost învinsă cu 2-0 de Petrolul Ploiești pe stadionul Ilie Oană. Studenții au suferit al nouălea eșec în Superligă și rămân pe locul 13 în clasament, cu 18 puncte. Cele două goluri care au prelungit criza de la trupa lui Eugen Neagoe au fost marcate de Bart Meijers (min. 45+4) și Marius Cioiu (90+4). Astfel, adversara de astăzi a Șepcilor Roșii a urcat pe locul 6, acumulând 29 de puncte.

Supărat pentru că a obținut încă un rezultat dezamăgitor, dar mai ales pe atitudinea echipei, antrenorul lui „U” Cluj nu și-a menajat jucătorii la flash-interviu. Afirmațiile tehnicianului lasă de înțeles că vor fi anumite schimbări în iarnă, mai exact, se va ajunge la plecarea unor jucători. În ceea ce privește venirile, studenții sunt foarte aproape de a rezolva împrumutul mijlocașului Ianis Stoica (19 ani) de la FCSB. Există și un interes pentru mijlocașul Filip Mrzljak (29 ani), liber de contract după despărțirea de echipa rusească FC UFA. În plus, din ianuarie va avea drept de joc fundașul Andrei Miron, cu care „U” Cluj a bătut palma în octombrie.

„Le cer scuze oamenilor, telespectatorilor care au văzut acest meci și suporterilor care au făcut deplasarea de la Cluj. Au venit să ne vadă [la Ploiești]. Sincer, ne-am prezentat rușinos. Deci, chiar rușinos în seara asta. Nu-mi imaginam că putem să fim atât de penibili! Chiar am fost penibili în această seară! Să nu poți să faci cinci pase. Să dai mingea la adversar. Cum o ai, imediat să o greșești. Asta [nu faci] nici dacă ești începător! Dacă vii de la cârciumă, vii de la club și intri în teren, nu ai cum să faci asemenea prostii pe care le-am făcut noi în această seară. Dar, acesta este fotbalul. Este bine că s-a întâmplat acum. Avem timp, pentru că va veni vacanța [de iarnă], să punem la punct mai multe lucruri. Nu vreau să spun foarte multe în această seară, dar veți vedea, cu siguranță vor fi măsuri pe care le vom lua. Este foarte greu să ne prezentăm în maniera asta și să avem pretenții în continuare, așa cum avem noi. Tot am încercat să spunem și cred că băieții au luat-o de bună, cu ghinionul. Nu, ghinionul [nu poate fi mereu o scuză]. Norocul și-l face fiecare om. Noi, în această seară chiar nu meritam nimic”, a declarat Eugen Neagoe în dialogul avut cu reporterul Prima Sport.

„U” Cluj a pierdut și în tur în fața Petrolului, când pe banca tehnică se afla Erik Lincar. Scorul de atunci a fost 0-1, după un gol reușit de Gheorghe Grozav.

Foto: Facebook / FC Universitatea Cluj

Dacă v-a plăcut materialul, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Cluj Live și la canalul de youtube Cluj Live pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.