SPECIAL | NOTELE acordate fotbaliștilor Universității Cluj după înfrângerea de pe terenul Petrolului

0
200

Universitatea Cluj suferă în ultimele meciuri din 2022. Echipa lui Eugen Neagoe a pierdut cu 2-0 duelul de la Ploiești, cu Petrolul, și riscă să termine etapa cu numărul 18 pe antepenultima poziție din clasament, adică locul 14. Asta în cazul în care FC U Craiova se va impune în derby-ul cu rivala Universitatea Craiova, programat în această seară, de la ora 19:00.

CITEȘTE ȘI – Neagoe nu iartă pe nimeni: „Ne-am prezentat rușinos cu Petrolul! Chiar am fost penibili! Nici dacă veneam de la cârciumă nu aveam cum să facem asemenea prostii!”

VIDEO | „U” Cluj, negocieri foarte avansate pentru împrumutul unui jucător cu 7 goluri în ediția trecută a Ligii 1. În plus, sub comanda lui Neagoe ar mai putea ajunge un fotbalist liber de contract

Revenind la jocul de ieri, de pe arena Ilie Oană, studenții au rămas cu câteva momente bune, însă insuficiente pentru a reveni în Ardeal măcar cu un punct. În minutul 51, când Universitatea era condusă cu 1-0, portarul Plamen Iliev i-a împiedicat pe lupi să își majoreze avantajul. Bulgarul a respins un șut expediat de Valentin Țicu din lovitură liberă. Tot Iliev l-a oprit pe Jair să înscrie atunci când mijlocașul brazilian a ajuns în fața sa și a tras. Din păcate, Iliev nu a mai putut face nimic peste patru minute, mai precis în minutul 93. Fundașul Denis Ispas a reușit să scape de Moise Măzărache, dar la scurt timp a avut neinspirația de a pasa spre un coleg din apărare. Din nefericire pentru Șepcile Roșii, mingea a fost trimisă slab, a fort interceptată de Marius Cioiu, iar mijlocașul de la Petrolul a stabilit scorul final, 2-0 pentru clubul antrenat de Nicolae Constantin. Același Ispas s-a aflat lângă Bart Meijers în prelungirile primei reprize, însă nu a reușit să-l împiedice pe olandez să deschidă scorul. Totuși, rămâne sub semnul întrebării o fază care s-a petrecut înainte de înscrierea golului. Gabriel Simion a căzut în urma unui duel cu Măzărache. Arbitrul Sebastian Colțescu a părut să aibă un moment de ezitare, însă a validat reușita lui Jair.

”U” Cluj a rămas și cu două ocazii. Prima dintre ele a fost mai evidentă. În minutul 27, Florian Haită se afla într-o poziție destul de bună, a șutat, însă balonul a fost deviat și a ajuns într-un final în brațele goalkeeperului advers, Andreas Leitner. Cea de-a doua s-a petrecut în minutul 64. Florin Purece a încercat o execuție de la distanță, dar mingea a fost reținută de portarul austriac al Petrolului.

Eșecul de ieri a fost al doilea pe care l-au suferit studenții în ultimele trei etape de campionat. De asemenea, în ultimele trei runde, elevii lui Neagoe au înscris un singur gol, în remiza de acasă cu FC Argeș. În plus, au primit patru goluri: cele două din meciul cu Petrolul, cel din remiza cu FC Argeș și cel din înfrângerea de pe arena Universității Craiova.

Iată notele acordate de Cluj Live:

PLAMEN ILIEV – NOTA 5

MARIUS BRICEAG – NOTA 4

DENIS ISPAS – NOTA 3

OVIDIU PIȚIAN – NOTA 4

ȘTEFAN VLĂDOIU – NOTA 4

OVIDIU BIC – NOTA 4,5

GABRIEL SIMION – NOTA 4,5

IOAN FILIP – NOTA 4

LORAND FULOP – NOTA 3

MAMADOU THIAM – NOTA 4

FLORIAN HAITĂ – NOTA 5

FLORIN PURECE – NOTA 5

ELY FERNANDES – NOTA 4

OVIDIU HORȘIA – NOTA 4

MARTIN REMACLE – NOTA 4

ANTRENORUL EUGEN NEAGOE – NOTA 4,5

Foto: Facebook / FC Universitatea Cluj

Dacă v-a plăcut materialul, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Cluj Live și la canalul de youtube Cluj Live pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.