Cetățeni ruși prinși în timp ce încercau să intre în România folosind vize false, în Vama Moravița

Patru cetățeni ruși s-au ales cu dosare penale după ce au încercat să intre în România prin Vama Moravița. Aceștia au primit interdicție de a mai intra în țara noastră pentru următorii cinci ani.

Cei patru, trei bărbați și o femeie, s-au prezentat în Vama Moravița, pe sensul de intrare în România, în 1 decembrie. Călătoreau cu un autoturism înmatriculat în Polonia, iar la control au prezentat pașapoarte rusești în care veau aplicate autocolante de viză ce purtau însemnele autorităților din Italia.

“Existand suspiciuni cu privire la condițiile de formă și fond ale autocolantelor de viză aplicate în pașapoarte, s-a procedat la verificarea amănunțită a acestora cu ajutorul mijloacelor tehnice din dotare. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că cele trei autocolante nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, acestea fiind false. În legătură cu cele constatate, sus numiții declară că nu au cunoștință despre faptul că aceste colante de viză sunt false”, transmit polițiștii de frontieră timișeni.

Dacă v-a plăcut materialul, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Cluj Live și la canalul de youtube Cluj Live pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.