Europarlamentarul CRISTIAN TERHES: Austria face jaf la drumul mare cu Romania!

Eurodeputatul PNTCD Cristian Terhes a reactionat la declaratiile oficialilor din Austria legat de intrarea Romaniei in Schengen. Acesta a postat urmatorul mesaj pe retelele de socializare:

“Am spus de cateva zile ca Austria se opune intrarii Romaniei in Schengen pentru ca cere la schimb gazul din Marea Neagra. Acum e confirmata informatia din mai multe surse oficiale.

Vom vedea azi, 07.12.2022, daca intrarea Romaniei in Schengen va fi pe ordinea de zi a JAI de maine, pentru ca subiectul sa fie supus la vot.

Daca acest vot nu va fi pe ordinea de zi de maine, inseamna ca nici nu se va vota, adica 100% sigur nu vom intra acum in Schengen.

Daca va fi pe ordinea de zi, atunci ar trebui sa se voteze si vom sti ce pozitie are fiecare tara. Trebuie odata transata problema.

Dupa vot va voi spune mai multe. Sper ca cei abilitati din Romania sa reuseasca o victorie pe ultimii metri.

Ce vedeti insa ca s-a intamplat in aceasta perioada cu intrarea Romaniei in Schengen va demonstreaza ca, de fapt, drepturile Romaniei si ale romanilor sunt sistematic incalcate de 11 ani, in scop de santaj, sub pretextul ca nu e suficient de mult “reformata” justitia. Totul, in fapt, era despre cum sa fim jefuiti mai mult, iar alte state sa-si protejeze interesele pe spatele nostru.

Aceste tari ostile Romaniei si romanilor nu ar fi reusit in toti acesti ani daca nu s-ar fi bazat pe tradatori ca si Catalin Predoiu, Robert Cazanciuc si altii.

Indiferent de rezultat, sper ca v-ati convins acum de ce avem nevoie de patrioti si nu tradatori in functii publice! Romania nu va fi respectata decat atunci cand va avea oameni politici care lucreaza DOAR in folosul tarii si al romanilor!”