Anunț de ultimă oră făcut de ministrul sănătății, Alexandru Rafila

Mesaj a ministrului Rafila pentru profesioniștii din sistemul sanitar. Acesta s-a întâlnit la Bruxelles cu câțiva reprezentanți ai sindicațiștilor din Federația Sanitas.

“Profesioniștii din sistemul sanitar sunt foarte importanți pentru mine, iar vocea lor va fi mereu auzită la Ministerul Sănătății! Asigurarea de condiții bune de lucru, o salarizare corespunzătoare și respectul din partea societății sunt esențiale pentru rezolvarea problemelor legate de resursele umane din sănătate.”, a scris Rafila pe Facebook.

“M-am întâlnit pentru scurt timp la Bruxelles cu reprezentanții sindicaliștilor din Federația Sanitas care, împreună cu sindicatele din Sănătate și Asistență Socială din Europa solicită condiții mai bune de muncă și finanțarea corespunzătoare a sistemelor publice de sănătate. Îi asigur de sprijinul meu pentru multe din punctele care fac obiectul revendicărilor lor și de faptul că lucrez împreună cu echipa mea pentru ca angajații din sistemul sanitar din România să beneficieze de condiții cât mai bune.”, a mai adăugat ministrul sănătății.