Cristian Terhes: “Austria trebuie sanctionata exemplar pentru a da de gandit oricarei tari care va mai indrazni sa nedreptateasca Romania!”

O serie de politicieni, jurnaliști si alti formatori de opinii recomanda ca romanii sa nu boicoteze firmele austriece din Romania pentru ca da prost, ca le afectam afacerile, ca au de suferit cei care lucreaza acolo si alte asemenea pretexte.

Oameni buni, 7% din PIB-ul Austriei vine din Romania, arata o serie de rapoarte economice.

Prin urmare, prin ORICE cumparati de la o firma cu capital austriac, contribuiti direct la cresterea puterii economice a unei tari care vrea sa opreasca dezvoltarea Romaniei si sa-i tina pe romani saraci.

Ce a facut Austria este o agresiune la adresa Romaniei, prin urmare reactia Romaniei si a romanilor trebuie sa fie pe masura.

Sclavii si tradatorii de la PNL si PSD nu vor avea curaj sa reactioneze impotriva Austriei. Noi, insa, toti romanii, trebuie sa reactionam!

E irelevant cine e in spatele actiunii Austriei de a bloca accesul Romaniei in spatiul Schengen.

Se sta prea mult si se speculeaza pe ipoteze teoretice, in loc sa se analizeze faptele: Austria a votat impotriva accederii Romaniei in spatiul Schengen pe argumente vadit mincinoase. Prin urmare, actiunea Austriei a fost una ostila, complet nefondata, de evidenta rea credinta, care trebuie sanctionata exemplar.

Austria trebuie data exemplu si facuta sa plateasca cu varf si indesat, astfel incat data viitoare o alta tara sa se gandeasca de doua ori daca vrea sa fie sageata unor interpusi sau sa nedreptateasca Romania pentru a obtine puncte electorale in batalia politica interna.

Asadar, oameni buni, BOICOTATI TOATE firmele cu capital austriac si produsele facute in Austria. Daca aveti conturi bancare la BCR sau Raiffeisen Bank, transferati-le la Banca Transilvania sau la CEC.

Voi explica in postarile urmatoare pasi concreti pentru a boicota Austria.

Iar pe cei care-i mai auziti pe la TV sau pe internet ca plang de mila austriecilor, sa stiti ca nu plang de mila noastra. In fata unei agresiuni, oricine are dreptul la autoaparare!

Române,

Acum ori niciodată, croieşte-ţi altă soarte,

La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!