Moment special pentru Dan Petrescu la ultimul meci din 2022. Antrenorul va ajunge la un număr impresionant de partide pe banca tehnică a lui CFR Cluj. Mai bine de jumătate dintre aceste jocuri au fost câștigate de ardeleni

Meciul cu Hermannstadt (programat mâine, de la ora 20:00), ultimul jucat de CFR Cluj în 2022, va avea o semnificație aparte pentru Dan Petrescu.

Tehnicianul va ajunge la 200 de meciuri pe banca feroviarilor în toate competițiile, meciuri adunate în cele trei mandate ale fostului fundaș în Gruia.

Până la duelul cu sibienii, Petrescu a obținut 112 victorii, 45 de remize și 42 de înfrângeri. Tot sub comanda Bursucului, actuala campioană a României a înscris 303 goluri, a primit 162 și a strâns 381 de puncte.

Din cele 112 victorii, 70 au fost obținute în sezonul regular al Ligii 1, 23 în faza de play-off, iar 18 în cupele europene (6 în sezonul actual din Conference League, 3 dintre ele în preliminarii, 3 în grupe).

În continuare, vă mai prezentăm următoarele statistici ale fostului fotbalist de la Chelsea în calitate de antrenor al clubului clujean:

Dan Petrescu – 5 titluri de campion și 200 de meciuri ca antrenor principal la CFR Cluj în toate competițiile


După ce în urmă cu cîteva etape a fost sărbătorit pentru atingerea cifrei de 300 de meciuri ca antrenor principal în Liga 1, Dan Petrescu va bifa, etapa viitoare, la meciul de pe teren propriu cu Hermannstadt Sibiu, meciul cu numărul 200 ca “principal” la CFR în toate competițiile – campionat Liga 1, Cupa României, Supercupa României, cupele europene – preliminarii Liga Campionilor, preliminarii și grupe Europa League, preliminarii și grupe Conference League.

Pe competiții, situația lui Dan Petrescu este următoarea:

*145 de meciuri în 6 sezoane de Liga 1 (primul 2017-2018)
*9 meciuri în Cupa României
*2 finale în Supercupa României
*44 de meciuri în cupele europene

Total: 200 de meciuri

Dacă v-a plăcut materialul, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Cluj Live și la canalul de youtube Cluj Live pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.