Maria Forna: “Eroii nu se uită niciodată!”

21 decembrie 1989 este ziua în care românii au ieșit în stradă și la Cluj. Au trecut de atunci, 33 de ani, iar astăzi la mormintele martirilor din Cimitirul Eroilor din Cluj-Napoca s-au adunat rudele acestora și participanți la evenimentele din ’89 pentru a-i omagia pe revoluționarii martiri.

Momente solemne au fost și în acest an în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca.  Primarul Emil Boc, consilierii judeteni si locali, rudele celor dispăruti la Revolutie, in frunte cu IPS Andrei, cu totii au depus câte o coroană de flori în memoria victimelor Revoluției din Decembrie 1989.

Maria Forna: “Alături de primarul Municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, viceprimarul Dan Ștefan Tarcea, oficialități civile și militare, colegi consilieri județeni, locali dar și alături de colegii din PNL Cluj, am adus astăzi un omagiu la Monumentul “Stâlpii Împușcați” din Piața Unirii și Cimitirul Eroilor, clujenilor care, acum 30 de ani, și-au dat viața pentru ca noi, astăzi, să beneficiem de libertate și democrație! Cinste eroilor!”

FOTO: Maria Forna / Facebook.com