Mlădinoiu și Alexa, revenire spectaculoasă la șefia PSD Cluj?! Cine și-ar fi dat acordul

Duo-ul Liviu Alexa și Adrian Mlădinoiu, care au condus PSD Cluj în 2019, într-o mișcare surprinzătoare a Vioricăi Dăncila de a-l numi pe jurnalist președinte de organizație și pe Mlădinoiu președinte executiv, are toate șansele să revină la butoanele filialei, spun surse politice din apropierea conducerii centrale a PSD.

Dar cu o rocadă. Considerat mai maleabil de către primari, Mlădinoiu ar fi cel ce va prelua organizația ca președinte, iar Liviu Alexa, tocmai pentru că se consideră că stilul său mai dur de organizare ar fi trebuincios pentru partid, va fi pus președinte executiv. Fără alegeri, tot ca interimari. Și asta deoarece Marcel Ciolacu s-ar fi săturat de ciondănelile celor care au preluat organizația post-Alexa, dându-și seama că Alexandru Cordoș nu are forța de a schimba ceva sau de a urni filiala. Într-un cadru politic intern, Ciolacu ar fi afirmat: “Cordoș a avut doi ani să demonstreze, a făcut zero. Nu mai avem timp pentru 2024, dacă nu începem acum, Boc va pierde primăria”.

Potrivit surselor, Ciolacu ar avea un candidat secret cu mare potențial pentru primărie și s-a asigurat că acesta va fi sprijinit și de trustul media a lui Alexa, care a mai distrus doi fost candidați ai PSD la primărie, dar și de Mlădinoiu, cu mare experiență în organizarea politică. 

Un lucru interesant este faptul că Mlădinoiu beneficiază și de sprijinul unuia dintre puținii membri rămași în Grupul de la Cluj. Care? Va spunem în zilele următoare!