VIDEO | În prima zi lucrătoare a noului an clujenii au stat din nou la coadă la ghișeele Primăriei pentru obținerea unui loc de parcare.

Sute de oameni au așteptat afară ca pe vremea comunismului, asta deși cererile se pot depune și online.
 
Sute de oameni s-au așezat la coadă în față primăriei din Cluj Napoca. Oamenii au vrut să se asigure din prima zi lucrătoare a noului an că pot obține un loc de parcare în zonele dorite. Coadă pentru depunerea cerereilor s-a întins pe câțiva metri.
Ghișeele s-au deschis la ora 8, însă mulți clujeni așteptau de mai bine de două ore acolo: Totul pentru că pe parcările administrate de Primărie se da o adevărată bătălie.

În baza regulamentului în vigoare, pentru cei din cartiere, care vor să depună cererei pentru locurile de parcare se aplică principiul ”primul venit, primul servit”.

Oamenii au fost dispuși să aștepte câteva ore pentru a-și rezolva această problema la ghișeele fizice, asta deși cererile se pot depune și online pe site-ul primăriei Cluj Napoca.

Chiar și așa numărul cererilor depuse online crește de la un an la altul. În această dimineață site-ul primărie s-a blocat din cauza accesărilor uriașe, apoi într-o singură ora au fost procesate mii de cereri.