VIDEO | Noi investiții în infrastructura sportivă din Florești! Primarul Bogdan Pivariu a făcut anunțul: “Avem planuri mari!”

Evenimentul Moving Florești a ajuns la a treia ediție, iar peste 1.400 de sportivi și-au arătat calitățile fizice în decursul mai multor zile. Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, susține că întreg evenimentul are un real succes în rândul floreștenilor, activitățile sportive practicate fiind foarte variate: de la fotbal, volei, baschet, tenis de masă, handbal, minifotbal, până la majorete, gimnastică aerobică, karate sau chiar și echitație.  

„Acordăm o importanță deosebită sportului și așa cum vă spuneam la a treia ediție am strâns zece asociații sportive cu peste 1.400 de sportivi. Sportul trebuie să facă parte din viața cotidiană a celor din Florești și așa cum vedeți avem participanți, chiar dacă afară nu este o zi însorită. (…) Este un eveniment de un real succes! Toți cei care au asociații sportive în oricare domeniu în care activează a fost invitat să-și prezinte oferta și să se integreze. Vreau să le mulțumesc celor implicați, pentru că au adus sportul aproape de copii, de cetățeni. Cred că suntem pe drumul cel bun”, a declarat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, la Cluj Live Sport.

Edilul a anunțat pe această cale și o serie de noi investiții în infrastructura sportivă din comună. De la vestiare, sală de conferință sportivă, parc cu facilitățile sportive, până la o nouă bază sportivă, dar și o sală de sport cu 180 de locuri.

„Având în vedere că la prima ediție am strâns 4-500 de oameni, la a doua ediție au fost în jur de 1.500, iar la cea de-a treia ediție avem 1.400 de sportivi înscriși, deci mulți mai mulți participanți, feedbackul de la floreșteni nu are cum să fie decât pozitiv. E o creștere exponențială. Tocmai din acest motiv noi continuăm investițiile în ceea ce privește infrastructura sportivă și sportivi. 

Niciun efort nu-i prea mare, pentru că vedeți rezultatele pe care le avem. Dar și simplul fapt că (n. r.: tinerii) au o modalitate bună și sănătoasă de a-și petrece timpul. Sportul este de natură de a educa și caraterul persoanei. 

Încă avem planuri mari pentru infrastrctura sportivă din comună. Sigur că și acesta e un palier de dezvoltare. Cea mai importantă este investiția în viitor, iar orice investiție în copii și sport are o proiecție în viitor”, a concluzionat primarul Bogdan Pivariu. 

Evenimentul Moving Florești oferă posibilitatea de a alege un sport potrivit pentru adulți, dar și pentru copii, pentru a-l practica cu plăcere, pentru a îmbunătăți starea de sănătate și pentru a petrece timp de calitate în familie, în aer liber.