VIDEO: NAIL INDUSTRY, academia care transformă pasiunea în succes, deschisă în Cluj-Napoca

Nail Industry este cea mai nouă academie în domeniul frumuseții. Deschis în Cluj Napoca, pe strada Memorandumului nr.10, locația oferă cursuri de calificare acreditate, cursuri de perfecționare,de business, masterclassuri, dar și o serie de cursuri online- toate în domeniul industriei unghiilor.

Fie că sunt la început de drum în această meserie, sau lucrează deja în domeniu, cursanții pot găsi la Nail Industry o diversitate de cursuri care îi vor ajuta în carieră. Trainerii, specialiști cu ani de experiență în această industrie, le vor explica toți pașii necesari pentru a-și transforma pasiunea în succes.

Lore Zagon și Bogdan Lucian- doi dintre cei mai cunoscuți specialiști în domeniu și-au unit forțele și au pus bazele academiei care deja și-a deschis porțile în Cluj Napoca.

„Nail Industry este o academie de unghii care a pornit de la experienta de 20 de ani in acest domeniu în care am construit doua saloane exclusive de manichiura si pedichiura, apoi o academie de unghii, propriul brand de produse profesionale..si asa putem numi noua noastra academie o industrie intreaga in ceea ce priveste experiența în acest domeniu.

Din experienta putem vorbi despre produsele cu care se poate lucra, despre foarte multe tehnici, despre noutatile din domeniu, despre increderea cursantilor in a-si face propriul business sau a se educa si a se dezvolta, deci putem vorbi atat despre partea tehnica cat si despre partea profesionala cat si despre partea de business.” ne povesteste Lore Zagon- master trainer Nail Industry.

“Vom avea cursuri acreditate de manichiura, cursuri de baza, unde cursantii pot sa faca primii pasi in domeniul manichiurii, apoi avem cursuri de perfectionare, cursuri de unghii instagramabile- pentru ca asta este la moda acum, de asemenea, avem cursuri master, pentru ca avem totusi o experienta in domeniu si putem sa pregatim traineri cu diploma de formatori, putem sa pregatim chiar si cursantii care sunt foarte avansati care doresc sa urce la un alt nivel, si vom avea, de asemenea, cursuri de business, dupa cum spuneam, din experienta sunt pregatita in acest moment sa ofer toata experienta mea si tot ceea ce eu am facut in decursul celor 20 de ani de munca cu clientii, munca cu angajatii, problemele cu angajatii si solutionarea acestora si sa gasim solutii in a avansa in acest domeniu, in a avea curaj sa facem un pas mai departe si sa oferim altceva cursantilor nostri, decat ceea ce se gaseste pe piata din Romania. “ ne-a mai dezvaluit Lore Zagon la deschiderea Nail Industry.

“Viziunea si misiunea noastra este sa demonstram ca se poate si altfel. Vrem sa demonstram tuturor cursantilor nostri si tuturor celor care ne urmaresc ca orice vis poate deveni realitate prin multa munca, devotament, incredere, alegerea unor parteneri, ca putem sa facem ceva mai mult decat ce facem uzual, putem sa ne perfectionam pe zi ce trece, sa invatam ceva nou de la fiecare persoana care ne iese in cale si sa demonstram ca noi putem sa schimbam o industrie.

Am ales sa colaborez cu Lore in acest domeniu si la aceasta academie deoarece are o experienta de peste 20 de ani si un business de succes, iar eu am o alta viziune despre tot ceea ce tine de acest domeniu. Am ales sa merg pe design-uri minimaliste, instagramabile, sa arat ca se poate diferit fata de ceea ce exista deja in Romania si ne dorim sa punem o amprenta puternica in acest domeniu.”spune Bogdan Lucian- master trainer Nail Industry.

Pentru mai multe informații despre cursuri puteți accesa pagina de intagram @nail.industry.ro sau website-ul www.nailindustry.ro