Englezul impresionat de mâncarea de la Cluj: are o iubită româncă și a gustat sarmale, mămăligă sau mici / “Varză a la Cluj: 10 din 10”

Un englez care are o iubită româncă creează conținut pe TikTok cu tradițiile și obiceiurile românești. Tânărul se bucură de peisajele din România, dar și de bucatele tradiționale.

5outhy este un cântăreț care trăiește o poveste de dragoste cu o tânără din România, prilej cu care se bucură de tot ce îi oferă țara noastră. De curând, tânărul a publicat pe rețelele sociale un videoclip în care apare gustând mâncare românească la un restaurant din Cluj-Napoca. Artistul a avut reacții savuroase când a mâncat sarmale, mămăligă sau mici, informează A1.ro.

 Tânărul s-a filmat în timp ce încerca bunătățile românești și le-a mărturisit celor care îl urmăresc pe rețelele sociale că a avut „piele de găină” când a gustat fiecare preparat. „Sunt în Cluj-Napoca. Încerc mici, sarmale și ciorbă de burtă”, a spus tânărul la începutul videoclipului.

Ulterior, acesta a intrat într-un restaurant cunoscut din Cluj-Napoca și a povestit că după 5 minute de așteptat, chelnerița i-a adus două băururi alcoolice din partea casei: „Doamna a spus: vă dau o țuică și o vișinată grauite pentru că a fost nevoie să așteptați”, a spus artistul, vizibil impresionat de gest.

Bărbatul a fost însoțit de iubita lui româncă în momentul în care s-a filmat mâncând pe teresa restauranului. În momentul în care la masă chelenerița adus un platou plin cu bunătăți românești, borbatul a fost foarte încântat și și-a pus în farfurie câte puțin din toate. Mai mult, artistul i-a arătat iubitei că avea „pielea de găină” în momentul în care a gustat din preparate.

„Sarmalele:10 din 10. Sunt la fel ca la mama-soacră. Micii: 10 din 10. Ca la tata socru. Cârnații: gustos, gustos. Poftă bună. Mămăliga suculentă. Cu brânză, foarte suculent. Ți se topește în gură. Varză a la Cluj: 10 din 10. Locul acesta este uimitor. Înger îngerașul meu”, a spus bărbatul după ce a mâncat și băut în Cluj-Napoca.