Șeful UNTOLD îi pune la punct pe cârcotași: “Beneficiile pe care un astfel de eveniment le pune pe hartă sunt mult mai mari decât micile inconveniente”

FOTO: clujlive.ro

Beneficiile pe care un astfel de eveniment le pune pe hartă sunt mult mai mari decât micile inconveniente, transmite Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD. 

„Încercăm în fiecare an să diminuăm orice fel de impact care s-ar putea răsfrânge asupra comunității, nu doar cel fonic, ci orice fel de semnale pe care le avem. Marea bucurie e că peste 95% dintre clujeni și comunitatea clujeană susțin și apreciează evenimentul și înțeleg beneficiile aduse orașului, regiunii și țării. 

De fiecare dată, vor fi și număr mai mic de oameni care vor avea anumite nemulțumiri, dar în fiecare an încercăm să fim atenți la acest lucru. E adevărat, problema deranjului sau zgomotului e o problemă pe care noi o adresăm în fiecare an și încercăm să facem astfel încât să deranjăm cât mai puțin. La scenele care sunt îndreptate către case, blocuri, există bariere fonice pe care în fiercare an încercăm să le adaptăm și să aducem noi generații de astfel de echipament. Încercăm la scenele care sunt amplasate în parc să le îndreptăm în zone care ar afecta cel mai puțin locuitorii în preajmă, volumul să fie unul cât mai aproape de o decență. Cel mai important lucru e acela că peste 95% dintre clujeni din comunitate apreciază și susțin și înțeleg că micile neplăceri sunt mult mai puține decât beneficiile pe care evenimentul le aduce. Beneficiile pe care un astfel de eveniment le pune pe hartă, cu siguranță, sunt mult mai mari decât micile inconveniente”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare Untold. 

„Parcul în sine nu e închis în totalitate, e închis doar în perimetrul festivalului. Mai există o bucățică din parc care rămâne deschisă timp de patru zile. De la prima ediție, când închideam parcul timp de o săptămână ca să construim festivalul, am încercat să reducem numărul de zile în care parcul e închis. Colegii din echipa de producție fac eforturi masive pentru a construi festivalul într-un număr de zile în care parcul e deschis, oamenii circulă prin parc, astfel încât clujenii să resimtă cât mai puțin închiderea parcului”, a mai spus Chereji.