Derby-ul Clujului, dintre „U” și CFR, programat într-o zi de luni.

U Cluj și CFR încheie etapa a șasea a Superligii. Cel mai așteptat derby din Ardeal se joacă luni, pe 21 august de la 21.30. 

Pentru „U” e și meciul reîntoarcerii acasă, pe Cluj Arena. Echipa lui Toni Petrea nu a jucat acasă, pentru că pe Cluj Arena s-a ținut cel mai popular festival din România, Untold. 

Gazonul de pe Cluj Arena arată neașteptat de bine, la 3 zile de la încheierea festivalului, dar mai sunt mici „reparații” de făcut. 

E cert ca derby-ul U Cluj – CFR se va juca pe el. 

CFR și U Cluj sunt apropiate în clasament, după patru etape. CFR a strâns 7 puncte în primele 4 meciuri, U Cluj, 5 puncte. Ambele au câte o înfrângere. U Cluj a pierdut bătălia de foc cu Rapid, iar CFR a fost învinsă în duelul de titlu, de FCSB. 

Doar U mai are meci până la derby-ul Clujului, în deplasare la Oțelul. CFR a acceptat să amâne meciul cu Sepsi, care visează la o calificare în play-off-ul Conference League. 

Așadar, CFR Cluj va fi mult mai odihnită la bătălia împinsă de ligă tocmai luni. Dar, chiar dacă se joacă într-o zi a săptămânii și majoritatea oamenilor merg la serviciu a doua zi, cu siguranță atmosfera va fi una de mare meci. 

Galeria lui U Cluj se pregătește pentru revenirea acasă a favoriților. Iar spectacolul va fi unul fierbinte.