Liviu Ciobotariu, dezamăgit după rezultatul meciului dintre Sepsi – Aktobe 1-1: „Toţi suntem vinovaţi”

Foto: clujlive.ro

Ciobotariu s-a arătat o profundă dezamăgit în urma remizei dintre Sepsi și Aktobe, scor 1-1. Antrenorul echipei Sepsi a afirmat că prima repriză a fost extrem de submediocră din partea jucătorilor săi.

Potrivit antrenorului, jucătorii care au intrat în teren în repriza secundă au reușit să schimbe evoluția partidei.

O primă repriză modestă din partea noastră, am stat foarte jos. A doua repriză, mult mai bună.

Am primit un gol din fază fixă, exact ce nu-mi place deloc, dar mi-am felicitat jucătorii și îi felicit și acum pentru modul în care au crezut în rezultate, pentru modul în care au abordat a doua repriză. Este un rezultat care ne dă speranțe pentru retur.

Eu le-am cerut jucătorilor să fie prudenți în prima repriză, dar în a doua repriză am riscat, am jucat cu doi atacanți. E un rezultat care ne dă speranțe pentru meciul următor. Toți jucătorii sunt vinovați pentru golul încasat, dar cel mai vinovat sunt eu, eu am fost cel care a decis să ne apărăm în zonă. Se mai întâmplă, ok, nu era momentul în această seară, dar când greșim, greșim toți”, a declarat Liviu Ciobotariu pentru digisport.ro.

Meciul dintre Sepsi și Aktobe s-a încheiat cu scorul de 1-1, reprezentând prima etapă a “dublei” din turul 3 preliminar al UEFA Conference League.