Un cetățean român a încercat să muște un ofițer de poliție austriac în timpul procedurii de arestare.

Un individ român în vârstă de 24 de ani a fost implicat într-un incident în centrul orașului austriac Klagenfurt, unde a intrat în conflict cu o patrulă de poliție și a ajuns să încerce să muște un agent în timpul procedurii de arestare, conform informațiilor furnizate de presa austriacă.

Evenimentul a avut loc într-o zi de joi, în jurul orei 15:15. În momentul în care o autospecială de poliție s-a oprit la un semafor, tânărul român a început să facă gesturi ofensatoare, inclusiv arătându-le polițiștilor degetul mijlociu, fără o aparentă justificare.

Inițial, individul a continuat să facă gesturi jignitoare către polițiștii aflați în autospecială, ulterior alege să se întindă pe capota vehiculului de patrulare și să continue să manifeste gesturi jignitoare îndreptate către polițiști.

Când agenții au solicitat ca acesta să se îndepărteze de vehicul, bărbatul a atacat o polițistă. În timpul procesului ulterior de arestare, individul a încercat să muște un alt agent, ceea ce a determinat polițiștii să utilizeze spray-ul cu piper pentru a controla situația.

Individul a fost reținut temporar și transportat la arestul poliției din Klagenfurt după ce i s-au acordat îngrijiri medicale. El va fi supus procedurii legale după finalizarea anchetei în curs.