Care este strategia prin care vloggerul Mircea Bravo obține suma de 50.000 de euro din partea Primăriei Alba Iulia și care sunt angajamentele pe care și le asumă în schimbul acestor bani?

În cursul acestui weekend, vloggerul Mircea Bravo va vizita Alba Iulia, unde va realiza un videoclip care de fapt va fi prezentare a modului în care au fost puse în aplicare diferite proiecte finanțate de Uniunea Europeană în orașul transilvănean, scrie adevărul.ro

Suma pe care Mircea Bravo urmează să o primească provine din surse de finanțare ale Uniunii Europene și este inclusă în cadrul proiectului obținut de administrația locală în vara anului 2022.

„Video-ul va fi promovat de către vlogger pe rețelele sale de social media (Youtube, Facebook, Tik Tok, Instagram) pentru a asigura o vizibilitate națională a proiectului și atingerea obiectivelor propuse”, se arată într-un document postat pe pagina de internet a instituției.

Conform declarației Primăriei Alba Iulia, obiectivul contractului constă în “realizarea unui videoclip în Alba Iulia cu un vlogger, în scopul promovării proiectelor finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local (precum reabilitarea Cetății Alba Carolina, măsuri de eficiență energetică la Centrul de zi pentru vârstnici, Liceul Sportiv, clădirile rezidențiale reabilitate, precum și prezentarea viitoarelor autobuze electrice etc.)”.

După aceasta, sunt planificate următoarele acțiuni: publicarea videoclipului pe paginile de YouTube și Facebook ale vloggerului; partajarea pe contul de TikTok al vloggerului; distribuirea pe contul de Instagram al vloggerului; de asemenea, vloggerul va participa la diverse evenimente organizate în Alba Iulia, în coordonare cu entitatea contractantă, și va sprijini promovarea orașului prin crearea și publicarea de conținut video, au afirmat reprezentanții primăriei.

Ce conține contractul dintre Primă Alba Iulia și Mircea Bravo

Contractul cu Mircea Bravo cuprinde angajamentul acestuia de a realiza un videoclip în Alba Iulia pentru a promova proiectele finanțate de Uniunea Europeană prin politica de coeziune și implementate la nivel local. Videoclipul ar urma să evidențieze diverse proiecte precum reabilitarea Cetății Alba Carolina, măsurile de eficiență energetică la Centrul de zi pentru vârstnici, Liceul Sportiv, clădirile rezidențiale reabilitate și viitoarele autobuze electrice.

În plus, contractul presupune că Mircea Bravo va îndeplini următoarele acțiuni:

  • Postarea videoclipului pe paginile sale de YouTube și Facebook.
  • Partajarea pe contul său de TikTok.
  • Distribuirea pe contul său de Instagram.
  • Participarea la diverse evenimente din Alba Iulia, în concordanță cu autoritatea contractantă.
  • Contribuția la promovarea orașului prin crearea și publicarea de conținut video.

Toate aceste angajamente au ca scop să sprijine promovarea proiectelor finanțate de Uniunea Europeană și să contribuie la creșterea vizibilității orașului Alba Iulia.