VIDEO | Potrivit lui George Simion, există posibilitatea ca situația să escaladeze până la un act de asasinat împotriva sa, din cauza presiunilor intense pe care le resimte.

FOTO: Clujlive.ro

În contextul alegerilor din 2024, George Simion se arata îngrijorărat vis-avi de securitatea sa personală. Duminică seara, la postul de televiziune România TV, liderul AUR a abordat acest subiect și și-a exprimat preocuparea.

Pentru anul 2024, Simion se pregătește să facă față celor cinci etape ale alegerilor – europarlamentare, locale, cele două runde ale alegerilor prezidențiale și parlamentare. Conform liderului AUR, anul 2024 va reprezenta o adevarata confruntare între susținătorii globalismului și cei ai suveranității.

„Avem în spate patrioții români, oamenii care gândesc AUR, care nu vor vota cu PSD și PNL Spune presa din Israel – acolo sunt la putere conservatorii. Așa se întâmplă și-n Italia, Polonia, Ungaria, la anul va fi așa și în SUA și România! E un război între forțele globaliste și conservatoare. Trebuie să spunem un NU hotărât ideologiei LGBT, woke și cancel culture.