Răbdarea lui Rednic are o limită: ”Jucătorii care nu s-au adaptat, ar fi spre binele lor să-și găsească o echipă!”. Ce l-a supărat foarte mult pe antrenor și care e punctul slab pe care l-a găsit la Universitatea Craiova, următorul adversar + Vestea bună venită de la unul dintre fotbaliștii lui UTA

Pauza prelungită a echipei UTA, cauzată de amânarea meciului cu Farul (care și-a menajat jucătorii pentru Conference League), se apropie de final. Mâine, 18 august 2023, de la ora 21:30, Bătrâna Doamnă va evolua pe terenul Universității Craiova.

REDNIC: O SĂ MAI PLECE DIN JUCĂTORI!

În ultimul meci oficial, arădenii au înregistrat prima lor victorie în noul sezon, 1-0 cu Politehnica Iași (pe 4 august 2023). Cu toate acestea, așteptările lui Mircea Rednic erau mult mai mari, în condițiile în care UTA e pe locul 11 după 4 partide, iar două dintre ele le-a pierdut. Ba mai mult, antrenorul care a condus-o pe UTA în finalul stagiunii trecute spre evitarea retrogradării lasă de înțeles că răbdarea sa are o limită.

”O să mai plece din jucători, pentru că depășim numărul de străini. O să mai plece, o să mai fie împrumutați. Cei care nu s-au adaptat, spre binele lor ar fi ca să-și găsească echipă, mai au timp încă. Dar, încă nu vreau să vorbim de plecări. Să vină jucătorii (adică să se mai realizeze niște transferuri – n. red.), pentru că după aceea avem timp să decidem (cine pleacă – n. red.)”, a anunțat Rednic la conferința de presă de ieri.

REDNIC, FOARTE SUPĂRAT CĂ TOT CE SE DISCUTĂ LA CLUB AJUNGE UȘOR LA URECHILE PRESEI

Tot Rednic s-a arătat deranjat de faptul că deciziile care se iau la nivel de club ajung prea ușor la cunoștința presei.

”Problema de aici este că sunt foarte multe sifoane, cârtițe. Sunt lucruri care se discută la noi, la birouri, și văd că presa le știe, și numai rău se face. Deci, nu ajută cu nimic. Cine face lucrul acesta (adică cine dă informații din interiorul clubului – n. red.), ar trebui să se gândească foarte mult (la efecte – n. red.), mai ales că face parte din grupul UTA”, a subliniat Rednic.

UN ATACANT CU 9 GOLURI ÎN ULTIMA EDIȚIE DIN CAMPIONATUL CIPRIOT A SEMNAT CU UTA PE 2 ANI

În ceea ce privește noile achiziții, UTA a anunțat astăzi pe pagina oficială de facebook transferul lui Aleksandar Vucenovic. Atacantul austriac în vârstă de 25 de ani a marcat 9 goluri și a oferit de 3 pase decisive la EN Paralimniou, formație din prima ligă cipriotă. Contractul semnat cu UTA va fi valabil 2 ani.

Foto: Facebook / UTA Arad

REDNIC, IMPRESIONAT DOAR PARȚIAL DE UNIVERSITATEA CRAIOVA

Cât despre duelul cu Universitatea Craiova (locul 2, fără nicio înfrângere), tehnicianul care a câștigat ultimul titlu din istoria lui Dinamo, în 2007, a făcut unele aprecieri legate de adversari. Și totuși, Rednic nu se teme de gruparea care a început campionatul cu Eugen Neagoe (o victorie, un egal) pe bancă, iar după două etape l-a înlocuit cu Laurențiu Reghecampf (2 victorii, un egal).

”Întâlnim o echipă nu știu dacă bună, pentru că, pe moment, au probleme. Mi se pare un lucru normal, din moment ce au schimbat antrenorul. Ce pot să spun e că au jucători care au calitate și individual pot să facă diferența, de la mijloc în sus. Sunt jucători care în ultimele meciuri ei au decis soarta jocurilor. Ne așteaptă un meci greu, plus atmosfera care e acolo, dar noi suntem pregătiți. I-am analizat. Au câștigat acasă, greu, cu cei de la Sibiu (1-0 – n. red.), și-au revenit după ce Iașiul a rămas în 10 oameni, până atunci, echipa care a jucat (mai bine – n. red.) și care și-a creat ocazii a fost Iașiul (Craiova s-a impus cu 4-1, după ce la pauză a fost condusă cu 1-0 – n. red.). Au jucători în față, Mitriță, Ivan, Baiaram, Markovic, plus jucătorul nou, mijlocaș, nu știu dacă va juca (Kurtic – n. red.). Au jucători buni, sunt mult mai omogeni decât noi. Acum avem și noi o perioadă cu meciuri adevărate, grele, cu echipe care au fost în play-off. Unele dintre ele joacă în Conference League: Sepsi, Steaua și Farul. O să vină o perioadă grea. Dar eu am încredere și chiar îmi place felul în care s-au antrenat jucătorii în aceste 10 zile pe care le-am avut la dispoziție. Nu am niciun accidentat și acesta e un lucru foarte bun.” Mircea Rednic, antrenor UTA Arad

UN FOTBALIST DE LA UTA A DEVENIT TĂTIC

Dacă rezultatele echipei încă nu sunt foarte îmbucurătoare, totuși, un component din lotul pregătit de Rednic a venit cu o veste minunată. Albert Stahl a devenit tăticul unei fetițe, botezate Teodora Maria. Pe această cale, redacția Cluj Live Sport îi transmite felicitări lui Stahl și îi urează o viață frumoasă fiicei sale.

Foto: Mircea Rednic / sursă: Facebook / UTA Arad

Dacă v-a plăcut materialul, nu ezitați să vă abonați la pagina de facebook Cluj Live TV, la canalul de youtube Cluj Live Sport și la canalul de rumble Cluj Live Sport pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Articolul precedentFOTO/ Accident în județul Cluj cu un microbuz implicat. O femeie și un copil de 6 ani, la spital
Articolul următorEmil Boc, atacat de George Simion: “Am fost şi în oraşe unde spitalele au fost închise în vremea lui Boc!”
Experiență profesională: Editorialist, reporter, producător și realizator de emisiuni la Cluj Live, 24 octombrie 2022 - prezent Redactor la Povești din Sport, 12 februarie 2018 - prezent Reporter la Prima Sport (în trecut Look Sport, respectiv Look TV), 23 ianuarie 2018 - 12 septembrie 2022 Corespondent al redacției de sport Prima TV București, 1 martie 2021 - 12 septembrie 2022 Producător al emisiunii Look Sport Special, 1 februarie 2021 - 12 septembrie 2022 Producător al emisiunii Rezumatele etapei Ligii 1, 1 decembrie 2020 - 12 septembrie 2022 Reporter la Ziua de Cluj, 6 iulie 2016 - 8 ianuarie 2018 Realizator al emisiunii sportive ZIUAlive, 19 februarie 2017 - 29 mai 2017 Invitat al emisiunii ”1 la 1”, de la Realitatea FM Cluj, 17 iulie 2017 - 8 ianuarie 2018 Redactor la CityNews Cluj, 8 aprilie 2019 - 6 august 2019 Redactor la Elita României, 18 martie 2019 - 10 februarie 2020 Redactor colaborator la Gazeta Sporturilor, 8 ianuarie 2018 - 31 ianuarie 2018; februarie 2019 Alte publicații unde am scris: La Masa Verde (2014 - 2016), Cunoașterea e putere (2015 - 2016), Casiansoneriu.ro (2018 - 2020), Fotbal pe Afiș (2021 - 2022), Presa Locală (2016) Stagii de practică: Radio Renașterea Studii: Absolvent al Liceului Pedagogic ”Gheorghe Lazăr” din Cluj-Napoca, secția Științe Sociale, în anul 2013 În 2019 mi-am susținut lucrarea de licență în jurnalism ”Activitatea lui Miodrag Belodedici, reflectată în presă” la Facutatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), din cadrul UBB Cluj Cărți publicate: Belodedici: Românul care a triumfat de două ori în Cupa Campionilor Europeni (2020) Alte informații: Premiu pentru participarea la concursul județean de poezie ”Versuri pentru suflet”, organizat de Biblioteca Județeană Cluj, în anii 2021 și 2022 Am participat la cursurile de acordare a primului ajutor, organizate de SMURD, în Cluj-Napoca, pe 14 ianuarie și 9 septembrie 2023 Colaborator al Anuarului presei clujene în anii 2017, 2018, 2019, 2020, 2021 și 2022 Site personal: www.robertpopanews.wordpress.com Adresă de e-mail: robertpopa1994@gmail.com