VIDEO | Inundații la Cluj-Napoca după ploaia torrențială din această seară: Revolta clujenilor față de autorități și pompieri

După o ploaie torențială ce a lovit orașul, locuitorii de pe străzile Erkel Ferencz, Constantin Nottara și Trifoiului se confruntă cu inundații, iar nemulțumirea față de autorități și pompieri este tot mai vizibilă. Canalul Morii a ieșit din nou din matcă, inundând subsolurile și curțile unor case, iar oamenii se simt abandonați.

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit rapid pentru a scoate apa acumulată în urma ploilor din trei demisoluri situate în zone diferite ale orașului. Străzile Erkel Ferencz, Constantin Nottara și Trifoiului au fost printre cele mai afectate. Cu toate eforturile depuse de pompieri, situația rămâne dificilă pentru cei afectați de inundații, iar supărarea față de autorități este din ce în ce mai vizibilă.

Unde au actionat pompierii:

Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca, precum și un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Florești au acționat în această seară pentru evacuarea apei acumulate în urma precipitațiilor din 15 subsoluri din municipiul Cluj-Napoca, situate pe străzile Andrei Mureșanu, Aurel Suciu, Aviator Bădescu, Baba Novac, Enker Ferencz, Constantin Nottara, Ion Viteazul, Amos Frâncu, Dorobanților, Calea Turzii, Zaharia Stănescu, Patriciu Barbu, Horea și Trifoiului. Echipajele operative încă acționează pentru evacuarea apei din subsoluri situate pe străzile Izei, Zaharia Stănescu, respectiv Patriciu Barbu, unde au fost inundate două subsoluri din imobile apropiate.

Totodată, pompierii din cadrul Detașamentului Turda acționează pentru evacuarea apei acumulate într-un subsol al unui imobil situat pe strada Războieni din municipiul Turda.