Actor clujean revoltat după ce două femei au mâncat șaorma la un spectacol de la Teatrul Național Cluj: “Un gest de un extrem prost gust!”

Actorul Cristian Grosu susține că două spectatoare din primul rând au mâncat, ca la piață, o șaorma în timpul unui spectacol de Hamlet.

„Pe când jucam Hamlet la TNC două domnișoare (trecute) care stăteau în primul rând, chiar după începerea spectacolului, au început să mănânce shaworma. (Credeți-mă că nu e o glumă) cu de toate. Probabil au așteptat să se facă întuneric în sală…

Pentru că personajul meu intra din sala, printre spectatori, am reusit sa le atrag atentia. In orice caz, gestul lor, gestul de a manca intr-o sala de spectacole mi se pare de un extrem prost gust.

Nu mai vorbesc despre tinuta, telefon mobil, s.a.m.d. Mi se pare mai mult decat corect sa intrerupi un spectacol daca spectatorii dau dovada de prostie cronica”, a povestit, pe Facebook, Cristian Grosu.

CITESTE SI: Se închide circulația feroviară pe relația Aghireș – Poieni pentru lucrări de reabilitare și electrificare. Călătorii, transportați cu autocare