FOTO/VIDEO: Incendiu de tren în Gara Cluj. De la ce a pornit focul? Accident în Cămărașu. Pompierii clujeni, intervenții pe bandă rulantă


Warning: Attempt to read property "provider_name" on array in /home/r66183kund/clujlive.ro/wp-content/plugins/embedpress/EmbedPress/AMP/EmbedHandler.php on line 44

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit duminică dimineață pentru stingerea flăcărilor care au cuprins două vagoane staționate în Gara Cluj-Napoca.
a fața locului s-au deplasat două autospeciale pentru stingerea incendiilor, care acționează în prezent pentru stingerea flăcărilor, ce se manifestă în două vagoane dintr-o garnitura dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca.
”O persoană este consultată la fața locului de către un echipaj SAJ și urmează să fie stabilit dacă se impune transportul la spital. Totodată, prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunțată compania națională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren”, au arătat pompierii ISU Cluj.

Update: Incendiul a fost lichidat de pompieri, iar persoana consultată, respectiv un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și suspiciuni de intoxicație cu fum.
”Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi”, au precizat pompierii.

Mașină intrată în copac la Cămărașu

De asemenea, pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu au intervenit în cursul nopții trecute la un accident rutier petrecut în localitatea Cămărașu.
La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ, unde au găsit un autoturism avariat, ieșit în afara părții carosabile, în care se aflau două persoane rămase încarcerate.

”Pompierii au acționat pentru descarcerarea și extragerea celor doi tineri, în vârstă de aproximativ 20 de ani, iar ulterior au primit asistență medicală de urgență și au fost transportați la spital.

Totodată, un al treilea tânăr, găsit în afara autoturismului a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Toți trei prezentau multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și erau cooperanți”, au precizat pompierii.