FOTO/ VIDEO| Accident pe Autostrada Transilvania între un camion și un autoturism. Un bărbat a murit

Un accident rutier între un autocamion și un autoturism a avut loc luni dimineață pe Autostrada Transilvania, anunță ISU Cluj.

Din primele date, în urma accidentului au rezultat trei victime, și anume trei bărbați, dintre care unul este încarcerat în autoturism, fiind inconștient.

”Celelalte două persoane au reușit să iasă singure afară, dar necesită îngrijiri medicale. Pompierii desfășoară operațiunile de descarcerare”, au spus pompierii.

Din păcate a fost declarat decesul bărbatului de aproximativ 50 de ani. Ceilalți doi bărbați vor fi transportați la spital. La misiune au luat parte pompierii de la Garda de Intervenție Gilău și Punctul de Lucru Florești cu două autospeciale cu modul de descarcerare. De asemenea, la fața locului au intervenit două ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD.

Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Alba, pe direcția Gilău-Nadașelu, la km 56, a intrat în coliziune cu autoutilitara care îl preceda, condusă de un bărbat de 48 de ani, din județul Cluj.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul pasagerului din dreapta – față, din autoturism, bărbat de 57 de ani, din județul Alba.
A fost transportat la spital conducătorul autoturismului și un pasager din autoturism, tânăr de 23 de ani.

Testările conducătorilor auto cu aparatul etilotest au avut rezultate negative.