SuperEnduro 2024: Cluj-Napoca devine capitala mondială a adrenalinei”

În mai puțin de două zile, se desfășoară premiera sezonului competițional 2024 la Cluj-Napoca, unde Clubul Haita Deva lucrează intens la traseul destinat Campionatului Mondial și European de SuperEnduro. Sportivi de top precum Lettenbichler, Walker și Bolt vor face pentru prima dată față unui traseu indoor în România, aducând cu ei experiența câștigată în competiții precum Romaniacs.

Desi familiarizați cu țara noastră, acești campioni se vor confrunta sâmbătă cu provocarea unui traseu indoor, adăugând un plus de spectacol pentru publicul din sala Polivalentă. Lupta în clasa Prestige se anunță intensă între Bolt și Walker, dar și pentru ultimul loc pe podium, unde Lettenbichler și Hoare sunt despărțiți de doar 7 puncte.

Sportivii români resimt emoția evenimentului, oferind declarații înaintea competiției. Mario Popovici, Cristi Vinersar, Claudiu Costin, Viorel Costin și Sergiu Grecu împărtășesc entuziasmul și dedicarea pentru această competiție unică în România.

Sergiu Grecu din Haita Deva, participant la clasa Europe, invită suporterii să se alăture în număr cât mai mare evenimentului istoric. Cluj-Napoca devine capitala SuperEnduro 2024, promițând o atmosferă plină de emoție, adrenalina și performanțe memorabile. Hai România!”