FOTO| VIDEO : Oază de relaxare și vindecare la Baile Felix: turiştii înfruntă frigul cu bucurie în apa termală de la President Hotels & Resort

President Hotels & Resort

În ciuda temperaturilor scăzute care își fac simțită prezența, turiștii care aleg Baile Felix ca destinație de relaxare și vindecare se bucură de fiecare moment petrecut în apa termală revigorantă. President Hotels & Resort devine alegerea perfectă pentru cei în căutare de confort și tratament, oferind bazine cu o temperatură de 34 de grade Celsius. Mulți dintre acești oaspeți și-au rezervat sejururi complete, având acces nu doar la facilitățile de relaxare, ci și la o bază de tratament dotată cu specialiști pregătiți să abordeze diverse probleme de sănătate.

Printre atracțiile principale se numără și Aqua Perk President, un parc acvatic care adaugă o notă de distracție și entuziasm experienței turiștilor. Indiferent dacă aleg să petreacă un weekend relaxant sau să se dedice unui sejur complet de tratament, oamenii se bucură de o atmosferă caldă și de servicii de calitate la President Hotels & Resort. Aici, apa termală devine nu doar o sursă de relaxare, ci și un remediu pentru stresul zilnic și o modalitate eficientă de a spori starea de bine.

Cu o echipă de specialiști în sănătate la dispoziție, oaspeții beneficiază de consultanță și tratamente personalizate pentru diverse afecțiuni medicale. Baile Felix devin astfel destinația ideală pentru cei care caută să își îmbunătățească sănătatea.