Tatăl fetei care și-a pus capăt zilelor rupe tăcerea: “Îmi spunea că doarme rău și e obosită. Mama Sorinei e acum la perfuzii!”

Sorin Borodi, tatăl Sorinei – fata care și-a luat viața, susține că tănăra reclama în ultimul timp o stare de „oboseală”, dar că e „în regulă”.

„Întotdeauna îmi spunea că este în regulă, atât că simte o stare de oboseală, doarme rău, dar în rest zicea că e în regulă. Urma în acea zi în care a dispărut să ne înțelegem cum ne întâlnim. Maică să e într-o stare rea, acum e la perfuzii”, a spus tatăl fetei, pentru Observatornews.ro.

Mama tinerei a lansat imediat după dispariția fetei un apel către cei care o pot ajuta: ”Sunt o mama disperată care face apel către toți cei care mă puteți ajuta să-mi găsesc fiica. Căutarile reîncep mâine la ora 10. E nevoie de cât mai multe persoane!”.

Sorina avea 26 de ani, recent se logodise și urma să facă nunta. Lucra în contabilitate pentru o mare companie de gaze, vorbea mai multe limbi străine şi se ocupa exclusiv de clienţi din Suedia. Era pasionată de natură şi de drumeţii pe munte. Chiar dacă fata ar mai fi avut în trecut episoade depresive, nu a dat nimic de gândit familiei. Apropiaţii cred că divorţul părinţilor ei, din urmă cu un an, a fost un hop peste care nu ar fi putut să treacă.

Joi dimineață tânăra a fost găsită decedată lângă Gârbău. Lângă trupul fetei au fost găsite mai multe medicamente.