Europarlamentarul Terheș demască planul PSD și PNL de comasare a alegerilor

Europarlamentarul Cristian Terheș a venit cu un mesaj puternic pe pagina sa de Facebook, acuzând PSD și PNL de încercarea disperată de a eluda responsabilitatea pentru susținerea politicilor neomarxiste promovate de Ursula von der Leyen. Terheș susține că cele două partide vor să comaseze alegerile europarlamentare cu cele locale pentru a devia atenția publicului de la problematica susținerii acestor politici.

În mesajul său, eurodeputatul aduce în discuție falimentul economic al Europei și sărăcirea populației, pe care le atribuie politicilor propuse de Ursula von der Leyen și sprijinite, potrivit acestuia, de PSD și PNL. El afirmă că această manevră este menită să salveze pozițiile politice din stat ocupate de cei din cele două partide, care, în opinia sa, au prădat și trădat România și pe români.

De asemenea, Terheș subliniază că comasarea alegerilor încalcă democrația și dreptul la vot al românilor, fiind susținut în această privință de argumentele societății civile și a celor care cred în democrație. Totodată, el vede oportunitatea în această comasare, considerând că forțele național-suveraniste vor avea șansa să aducă în prim-plan sute de mii de candidați în toate regiunile din România, pentru a dezbatere despre politica neomarxistă propusă de Ursula von der Leyen și sprijinită de PSD și PNL.

Terheș încheie mesajul său reiterând faptul că, timp de aproape 5 ani, europarlamentarii PSD și PNL au votat, în opinia sa, fără discernământ, toate politicile neomarxiste propuse de Ursula von der Leyen și Timmermans, care, potrivit lui, au dus la distrugerea economiei europene și sărăcirea populației.