Eurodeputatul Daniel Buda la inaugurarea sălii multifuncționale din Turda: Investiția în sănătate și sport aduce beneficii inestimabile

Sursa foto: actionfoto.ro

Turda a găzduit un eveniment deosebit de important, marcând inaugurarea unei săli multifuncționale care promite să devină un centru vital pentru sănătate și sport în regiune. Eurodeputatul Daniel Buda, prezent la ceremonie, a subliniat importanța investiției, evidențiind beneficiile inestimabile aduse de aceasta pentru comunitatea locală.

“Nu doar că ați oferit una dintre cele șase săli la nivel european din România, dar ați înțeles necesitatea ca pentru a avea o minte sănătoasă într-un corp sănătos, ai nevoie de un loc în care manifestarea sportivă va fi la ea acasă. De aceea este foarte important ce ați făcut aici”, a declarat liderul PNL Cluj.

Sursa foto: actionfoto.ro

Eurodeputatul a subliniat că evoluția remarcabilă pe care o înregistrează Turda ar trebui să fie un exemplu pentru întreaga Românie și chiar pentru Europa, subliniind importanța absorbției fondurilor europene în dezvoltarea comunităților locale.

“Am ținut să fiu prezent la acest eveniment în calitate de membru al Comisiei de Dezvoltare Regională din Parlamentul European, care gestionează o treime din bugetul UE, îndreptat către autoritățile locale și centrale din UE. Avem primari în zona Turda care au înțeles ce înseamnă beneficiul apartenenței la UE din perspectiva fondurilor europene. Mă bucur că astăzi, în precampania electorală, se discută despre absorbția fondurilor europene”, a subliniat eurodeputatul.

Această inițiativă reprezintă nu doar o investiție în infrastructura sportivă, ci și în sănătatea și bunăstarea comunității, subliniind angajamentul autorităților locale și regionale pentru promovarea unui stil de viață sănătos și pentru dezvoltarea durabilă a regiunii.