CFR Călători pune la dispoziția pasagerilor mai multe trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paște

CFR Călători asigură un program special de transport cu ocazia minivacanței de 1 Mai și Paște, în scopul facilitării deplasării pasagerilor către destinațiile de vacanță și către domiciliu.

Astfel, în perioada minivacanței 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai 2024, pasagerii vor avea acces la mai multe legături către Constanța și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, cu trenuri directe din București Nord, Iași, Suceava, Oradea, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Sighetu Marmației, Bistrița Nord, Cluj Napoca, și Brașov, conform unui comunicat de presă al companiei.

“În zilele cu trafic crescut din această minivacanţă, CFR Călători pune la dispoziţia publicului călător capacitatea maximă de transport tehnic disponibilă pentru asigurarea deplasării către zonele de interes aflate pe teritoriul ţării. Se va monitoriza atent traficul de pasageri şi în funcţie de evoluţia şi dinamica cererii de călătorie, compania va suplimenta operativ cu vagoane trenurile care circulă spre/dinspre cele mai solicitate destinaţii în limita parcului de material rulant tehnic disponibil”, se arată în comunicatul de presă a celor de la CFR.

Totodată, pentru a putea avea o experiență cât mai plăcută cu trenul, cei de la CFR le recomandă pasagerilor să-și achiziționeze biletele din timp, astfel încât să se poată adapta capacitatea de transport, la numărul de locuri solicitat. Biletele pot fi achiziționate online, direct de pe site-ul https://www.cfrcalatori.ro/, din aplicația mobilă, din stațiile CFR din toată țara sau direct de la casele de bilete.

Elevii se bucură de gratuitate, iar studenții au o reducere de 90% la achiziționarea biletelor pentru vagoanele de clasa a doua.