VIDEO | Floreştiul se transformă: Primarul anunță finalizarea unor proiecte și lansarea altora care vor schimba în bine şi mai mult fața comunei

Primarul comunei Florești a vorbit în exclusivitate pentru ClujLive.ro, detaliind proiectele în derulare și provocările întâmpinate în ultimii ani. Una dintre realizările remarcabile menționate este finalizarea unei noi grădinițe, proiect realizat cu sprijinul consilierilor locali.

În plus, primarul a anunțat demararea lucrărilor pentru construcția unei grădinițe în satul Tăuți, sat ce aparține comunei Florești. Acesta este ferm convins că echipa care gestionează temporar Primăria Florești și Consiliul Local a reușit să schimbe în mod semnificativ aspectul celei mai mari comune din țară, înlăturând eticheta de “Dormitor al Clujului”.

Astăzi, Floreștiul arată ca un mic oraș de provincie, cu ambiții mari și numeroase proiecte în dezvoltare, majoritatea finanțate din fonduri europene. Această transformare evidențiază angajamentul și eforturile depuse pentru modernizarea și îmbunătățirea calității vieții în comunitatea locală.