Medeea Marinescu transmite un mesaj de speranță pentru Florin Piersic: “Gândurile noastre sunt îndreptate spre însănătoșirea lui”

După ce starea de sănătate a marelui actor Florin Piersic s-a înrăutățit și acesta a fost internat în stare gravă la spital, a fost supus unei intervenții chirurgicale și apoi transferat pe o altă secție în incinta unității medicale. Partenera sa de scenă, Medeea Marinescu, a transmis un mesaj profund și emoționant, adresându-se publicului și exprimându-și gândurile și speranțele în legătură cu recuperarea actorului.

“Într-un timp de reculegere și adâncire a gândurilor, Medeea Marinescu, colega de scenă a lui Florin Piersic, a transmis un mesaj emoționant, subliniind importanța liniștii și a solidarității în aceste momente dificile. În mesajul său, Marinescu își exprimă încrederea că gândurile și rugăciunile tuturor sunt îndreptate către însănătoșirea actorului și transmite un sincer “Paște fericit” și urări de sănătate și speranță către Piersic. Mesajul său a fost primit cu emoție și apreciere din partea comunității, iar speranța că cei doi se vor reîntâlni pe scenă cu bucuria obișnuită rămâne puternică și optimistă.”, a transmis Medeea Marinescu pe platforma sa de socializare, Facebook.