Prima Slujbă în Viitorul Centru de Îngrijiri Paliative Pediatrice “Sfântul Hristofor”, oficiată de Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului

Cei care au participal la eveniment, au trăit un moment de profundă emoție și încărcătură spirituală care a marcat începutul unei noi etape în construcția Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice “Sfântul Hristofor”. Sub binecuvântarea și îndrumarea lui Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, o impresionantă adunare de preoți au oficiat prima slujbă în acest viitor loc de alinare și îngrijire.

Într-un gest care împletește compasiunea cu angajamentul social, Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice “Sfântul Hristofor” ( FOTO ) prinde contur în Sânnicoară, comuna Apahida. Sub patronajul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, acest proiect își propune să ofere îngrijire specializată copiilor aflați în diferite stadii ale bolii de cancer.

Amplasat pe un teren de 1.400 de metri pătrați, donat pentru acest scop nobil, viitoarea unitate medicală va fi un sanctuar al speranței și al alinării pentru copiii și familiile lor afectate de această maladie cumplită. Centrul de Îngrijiri Paliative Pediatrice “Sfântul Hristofor” va reprezenta un far de lumină și compasiune în lupta împotriva suferinței, oferind îngrijire medicală și susținere emoțională de cea mai înaltă calitate pentru cei mici și familiile lor.