Un fiu de polițiști din cadrul IPJ Cluj își maltratează colegii, crezând că va fi apărat de tatăl lui, șef de secție

Mai mulți elevi ai unei clase din Liceul Avram Iancu din Cluj-Napoca se plâng părinților că sunt supuși zilnic bullyingului, violenței fizice și verbale de către un colege clasă, părinții acestuia ar fi polițiști în cadrul IPJ Cluj. Părinții copiilor agresați au încercat să facă mai multe sesizări, atât către Inspectoratul Școlar Județean(ISJ), cât și către conducerea școlii, dar toate fără niciun rezultat, conform ZiardeCluj.

Unii copii refuză chiar să mai meargă la școală de frica acestui coleg care îi chinuie în fiecare zi. Unii părinți susțin că liniștea și armonia din colectivul clasei nu mai există de când a venit noul coleg.

„Această conduită sistematică nu numai că perturbă învățarea și dezvoltarea emoțională a celorlalți elevi, dar creează și o atmosferă nesigură în clasă. Colegii sunt afectați nu numai în timpul orelor de curs, ci și în pauzele dintre acestea, periclitând astfel buna desfășurare a activităților școlare și dreptul la educație. Este imperios necesar ca atât școala, Inspectoratul Școlar Județean Cluj-Napoca, DGASPC-ul, cât și Inspectoratul de Poliție Cluj să ia măsuri ferme pentru a aborda această problemă și de a asigura un mediu sigur și sănătos pentru toți elevii. Înțelegem că fiecare elev poate întâmpina provocări, dar comportamentul lui Tudor Ioan Coman încalcă dreptul la educație al colectivului claseia II-a E si periclitează siguranța copiilor atât în clasă, cât și în pauză, de aceea este necesară o intervenție imediată și eficientă”, spun părinții, conform ZiardeCluj.

Sursă articol:https://ziardecluj.ro/un-baiat-de-doar-9-ani-copilul-unor-politisti-clujeni-isi-loveste-colegii-si-ii-ameninta-cu-moartea-copilul-sustine-ca-el-nu-poate-pati-nimic-ca-tatal-lui-ii-va-inchide-pe-toti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.