Weekendul acesta are loc WCF International Cat Show, în Iulius Mall Cluj-Napoca. Participă peste 100 de pisici la eveniment

WCF International Cat Show, o competiție dedicată felinelor, va avea loc la Iulius Mall Cluj. Evenimentul marchează jubileul WCF, sărbătorind 10 ani de la prima ediție din România, și va reuni peste 100 de pisici din 21 de rase. Vizitatorii sunt invitați să admire cele mai aristocratice feline la Iulius Mall.

Clujenii vor avea ocazia să admire pisici din diverse rase precum Munchkin, Devon Rex, Maine Coon, Ragdoll, Abisiniană, British Shorthair, Cornish Rex, Savannah, British Longhair și Bengaleză, la Iulius Mall. Evenimentul WCF International Jubilee Cat Show se va desfășura sâmbătă și duminică, 18 – 19 mai 2024, între orele 10:00 și 20:00, reunind 100 de exemplare de feline într-o competiție de excepție.

În fiecare zi, evenimentul va începe la ora 10:00 cu arbitrajul individual al tuturor pisicilor înscrise în concurs, în timpul căruia se vor acorda certificate de titlu și se vor nominaliza finaliștii. Apoi, va urma arbitrajul de ring, desfășurat separat pentru adulți și pui. În a doua parte a zilei, începând cu ora 17:00, va avea loc etapa Best in Show, unde finaliștii celor patru categorii vor defila în fața juriului, care va desemna câștigătorii zilei. Accesul la eveniment este gratuit.

Pisicile participante sunt aduse din opt țări, iar arbitrii internaționali provin din Franța, Germania, Olanda, Ungaria și România. Fiind o ediție jubiliară, expoziția este inclusă în calendarul internațional și oferă puncte duble WCT Best CAT pentru participanți, comparativ cu expozițiile obișnuite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.