Dan Petrescu: „Sezonul viitor va fi o luptă mai dură pentru Cupă, decât cea din sezonul ăsta”. CFR Cluj joacă, mâine, ultimul meci din play-off, cu echipa lui Gheorghe Hagi

CFR Cluj și Farul Constanța se vor înfrunta sâmbătă, la ora 21:00, în Gruia, într-un meci decisiv, fiind și ultimul meci din play-off. Partida se anunță a fi una plină de tensiune, având în vedere miza ridicată pentru ambele echipe.

Pentru CFR Cluj, meciul este esențial. Echipa ardeleană ocupă în prezent locul doi în clasament și are nevoie de o victorie pentru a-și asigura menținerea acestei poziții. Universitatea Craiova, care luptă pentru același loc, reprezintă o amenințare constantă, iar orice pas greșit al clujenilor ar putea duce la pierderea locului secund.

Între-o conferință de presă susținută azi de antrenorul CFR Cluj, Dan Petrescu, acesta spune că stresul a rămas de partea lor, iar acest meci este unul foarte important pentru echipă.

„E un meci foarte important pentru noi, stresul a rămas de partea noastră. Nu îmi doresc un meci de baraj, un loc doi ar fi pentru noi, extraordinar.”

De cealaltă parte, Farul Constanța, echipa antrenată de Gheorghe Hagi, se află pe locul patru. Aceasta nu are o misiune mai ușoară, având doar două puncte avans față de Sepsi. O victorie ar consolida poziția Farului și ar reduce riscul de a fi depășiți în clasament.

Partida are, așadar, o importanță majoră pentru ambele formații, atât pentru obiectivele lor imediate, cât și pentru perspectiva participării în competițiile europene. CFR Cluj dorește să își confirme statutul de forță în fotbalul european, în timp ce Farul Constanța vizează o poziționare cât mai bună pentru a-și continua ascensiunea sub conducerea lui Hagi.

Totodată, jucătorul celor de la CFR Cluj, Karlo Muhar, a transmis în cadrul conferinței de presă, că se simte încrezător în forțele echipei

„Sunt foarte încrezător în performanțele noastre, trebuie doar să ne focusăm pe joc, să ne concentrăm.”

Karlo Muhar le-a cerut ajutorul și sprijinul suporterilor pentru meciul de mâine seară.

„Merităm să avem un meci bun, vrem să vedem cât mai mulți suporteri și oameni mâine la stadion, avem nevoie de sprijinul lor.”

Suporterii așteaptă cu nerăbdare acest duel, care promite spectacol și determinare maximă din partea ambelor echipe. Rămâne de văzut care dintre ele va reuși să își atingă obiectivele în această confruntare de final de play-off.