Tragedie la Petrecere: Un bărbat din județul Neamț a fost înjunghiat mortal de o clujeancă amețită de alcool

O petrecere organizată în curtea unei familii din orașul Roznov s-a transformat într-o tragedie când o femeie de 29 de ani, aflată sub influența alcoolului, l-a înjunghiat mortal pe organizatorul evenimentului, un bărbat de 52 de ani.

Incidentul a avut loc în timpul unei petreceri unde alcoolul curgea din belșug. Martorii oculari au declarat că, într-un moment de furie necontrolată, femeia a lovit la întâmplare, rănindu-l fatal pe bărbat. Fiul victimei, în vârstă de 16 ani, a încercat disperat să-i acorde primul ajutor tatălui său, dar rănile au fost prea grave, iar toate eforturile au fost în zadar.

Victima, era tatăl a trei copii. După divorțul de soția sa, se mutase în Roznov împreună cu fiul său adolescent. În ultima perioadă, revenind la viața de burlac, Ilie obișnuia să organizeze frecvent petreceri în curtea casei sale, unde alcoolul era un element constant.

Agresoarea, o femeie de 29 de ani care locuia în Cluj, obișnuia să-şi viziteze frecvent o rudă din zonă. Așa l-a cunoscut și pe Ilie, participând la petrecerile organizate de acesta. În noaptea tragediei, influențată puternic de alcool, femeia a comis gestul fatal.

După incident, femeia a fost reținută pentru 24 de ore sub acuzația de omor calificat. Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, care va continua cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale crimei.