Festivalul Urban Playfield revine la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca, orașul care a dat naștere festivalului Urban Playfield, găzduiește din nou acest eveniment dedicat sporturilor și jocurilor pentru toate vârstele. Pentru prima oară, festivalul va avea loc în centrul orașului, în cea mai nouă zonă pietonală a orașului, situată pe străzile Mihail Kogălniceanu și Universității.

În weekendul 25-26 mai, clujenii sunt invitați să se bucure de mișcare și de numeroase jocuri, accesul fiind gratuit pentru toți participanții. Cei care aleg să-și petreacă sfârșitul de săptămână făcând mișcare, la Urban Playfield vor putea descoperi o varietate largă de sporturi și activități, precum volei, tenis, baschet, escaladă, badminton, șah, fotbal, tenis de masă, toate într-un cadru plin de voie bună.

Pe lângă activitățile sportive, festivalul va include demonstrații ale cluburilor locale, concursuri cu premii, animații stradale și multe alte surprize. Duminică, 26 mai, de la ora 16:00, copiii sunt invitați la un spectacol de teatru de păpuși stradal, unde vor putea descoperi povestea Micului Prinț.

Programul complet al Urban Playfield Cluj-Napoca va fi anunțat joi, 23 mai, pe site-ul oficial urbanplayfield.ro și pe paginile de social media ale evenimentului.