FOTO | Accident tragic în Bistrița-Năsăud: Un tânăr de 16 ani și-a pierdut viața, iar alte șapte persoane au fost rănite

n această seară, echipaje din cadrul Serviciului Rutier și Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier grav, produs pe raza localității Petriș. Conform primelor informații, un autoturism care circula pe un drum de exploatare forestieră între Petriș și Dealul Negru, condus de un tânăr de 16 ani din Bistrița, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din păcate, accidentul s-a soldat cu decesul tânărului șofer și rănirea altor șapte persoane care se aflau în autoturism. La fața locului, echipajele de intervenție au găsit nouă persoane, dintre care opt au fost implicate în accident. Un tânăr de aproximativ 17 ani a fost declarat decedat, având leziuni incompatibile cu viața.

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările exacte ale producerii accidentului. Cercetările continuă pentru a elucida toate detaliile acestui eveniment tragic.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce vor fi disponibile noi informații.