BREAKING|George Simion, interzis pe Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca la inaugurarea noului terminal

Astăzi a avut loc ceremonia de inaugurare a noului terminal de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. La ceremonie au fost prezenți mai mulți oficiali de la București, printre care și premierul Marcel Ciolacu, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, precum și primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc.

Reprezentanții AUR au făcut scandal și au strigat ”Stop abuzurilor”, ”Stop Statului paralel”, ”Afară cu Dîncu de pe liste”, solicitând premierului Marcel Ciolacu, care este și președintele PSD, scoaterea de pe lista de europarlamentari a clujeanului Vasile Dîncu. Ei s-au arătat nemulțumiți de faptul că deputatul AUR Cluj, Alin Coleșa, nu a fost lăsat să participe la eveniment.

Terminalul a fost mărit cu 7.200 de metri pătrați și este acum adaptat pentru traficul din zonele Schengen și Non-Schengen. Au fost adăugate două porți de îmbarcare pentru zboruri internaționale și una pentru zboruri interne. Pe acoperișul noului terminal a fost instalat un sistem de panouri fotovoltaice.

Această extindere va crește capacitatea de procesare a pasagerilor și a bagajelor, contribuind la reducerea timpului necesar pentru check-in, controlul de securitate și controlul de frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.