Incendiu la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca. Mai mulți copii și părinți s-au autoevacuat

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați vineri dimineața, să intervină la un incediu care a izbucnit la etajul doi al Clinicii de Pediatrie III din Cluj-Napoca.

Mai exact, incendiul a afectat camera tehnică, fiind lichidat rapid. Ca măsură de precauție, s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor 22 de minori, alături de 21 de părinți, respectiv 6 cadre medicale.

Din fericire, niciuna dintre aceste persoane nu a necesitat îngrijiri medicale suplimentare.

„A izbucnit un incendiu la etajul II al Clinicii de Pediatrie III din Cluj-Napoca. Incendiul a afectat camera tehnică, fiind lichidat rapid. S-au autoevacuat până la sosirea pompierilor 22 de minori, alături de 21 de părinți, respectiv șase cadre medicale. Niciuna dintre aceste persoane nu a necesitat îngrijiri medicale suplimentare. Pacienții au fost mutați deja în alte saloane, iar activitatea spitalului nu este afectată”, a transmis purtătorul de cuvânt ISU Cluj, Paul Olar.

„La misiune au fost alocate trei autospeciale cu apă și spumă, autoscara, două echipaje SMURD de terapie intensivă mobilă, precum și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Cluj”, au transmis pompierii.

După spusele pompierilor, cadrele medicale s-au mobilizat foarte rapid și au reușit să mute pacienții în alte saloane. Incendiu s-a manifestat pe o suprafață de 4 mp, doar în camera tehnică, acesta fiind lichidat rapid.

Cel mai probabil totul a pornit de la un scurtcircuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.