Alegeri Locale 2024: Emil Boc și Alin Tișe conduc în numărătoarea paralelă din Cluj-Napoca

În urma alegerilor locale din Cluj-Napoca, numărătoarea paralelă arată că Emil Boc, actualul primar, se află în frunte cu 45% din voturi. Candidatul independent Sabin Sărmaș ocupă locul al doilea, cu 32% din sufragii, conform datelor centralizate până la ora 7 dimineața.

La Consiliul Județean Cluj, Alin Tișe, candidat din partea PNL, conduce de asemenea, cu 45% din voturi. Următorii candidați, cei de la PSD și UDMR, sunt la egalitate, fiecare cu câte 15%. Restul partidelor, inclusiv ADU și AUR, au obținut procente sub acest prag. Până în prezent, au fost numărate aproximativ jumătate din voturile exprimate pentru Consiliul Județean Cluj.

Situația actuală reflectă un avantaj semnificativ pentru PNL în municipiul Cluj-Napoca și în județul Cluj, dar rezultatele finale vor fi confirmate doar după numărarea tuturor voturilor. Rămânem atenți la desfășurarea procesului de numărare și vom reveni cu actualizări pe măsură ce noi date devin disponibile.

Update-uri ulterioare

Pe măsură ce procesul de numărare continuă, vom oferi informații actualizate despre evoluția rezultatelor și eventualele schimbări în clasament. Rămâneți alături de noi pentru ultimele noutăți despre alegerile locale din Cluj-Napoca și județul Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.