Clotilde Armand (USR) a depus cerere de renumărare a voturilor după ce contracandidatul ei, George Tuță (PNL) este câștigător la Primăria Sectorului 1 cu circa 500 de voturi diferență

Clotilde Armand, primar în funcție și candidat din partea USR la primăria Capitalei, a anunțat marți că a depus o cerere de renumărare a voturilor, după ce contracandidatul ei, George Tută, din partea PNL, a câștigat primăria cu o diferență de circa 500 de voturi, conform datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă.

George Tuţă (candidatul Alianţei electorale PSD – PNL) a obţinut 36,44% din voturi (24.323 voturi), după centralizarea datelor din 122 de secţii. Potrivit datelor încărcate pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente, Clotilde Armand (candidatul Alianţei Dreapta Unită), ar fi obţinut 35,73% (23.850 voturi), conform Agerpres.

Clotilde Armand a mai anunțat marți că a sesizat autoritățile privind presupuse tentative de fraudă de la mai multe secții de votare.

„Vă reamintesc pentru toți cei care ați auzit declarații publice ale mai multor politicieni să nu mergeți după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secții din totalul de 166. Diferența de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică și de aceea s-au grăbit unii din PNL și PSD să arunce public cu mesaje false că au câștigat”, a declarat Clotilde Armand.

„Ne lipsesc foarte multe voturi în secțiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure. De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă. Așteptăm numărătoarea și datele oficiale. Noi am mai pățit așa ceva în 2016. Știe și Ciolacu cu ne-au furat atunci”, a mai spus, primarul în funcție, Clotilde Armand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.